Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Feest vieren op z'n Brabants!

  Heeft u iets te vieren? U gaat trouwen of bent jarig, uw zoon of dochter doet zijn eerste communie, u geeft een receptie of uw bedrijf wil een spetterend bedrijfsfeest, dan bent u bij Feesterij De Dommelvallei op het juiste adres.

  Feesterij De Dommelvallei is gelegen in het landelijke Borkel & Schaft met een adembenemend uitzicht over het natuurgebied de "Dommelvallei". Weg van alle drukte en toch maar 4 kilometer ten zuiden van Valkenswaard. Onze feesterij is smaakvol “ouderwets” ingericht en beschikt over diverse ruimtes zodat de grootte kan worden afgestemd op het aantal gasten dat u op uw feest verwacht. Gratis parkeren is uiteraard geen probleem.

  Buffetten, bloemen, koffie, wat u maar wilt...

  Afhankelijk van het te geven feest nodigen wij u uit op onze locatie om vrijblijvend uw wensen aan ons kenbaar te maken. Na een ontvangst met een kopje koffie bespreken we hoe uw feest door ons verzorgd kan worden. We laten u de diverse ruimtes zien en wat de mogelijkheden daarin zijn. Indien u wenst, bespreken we aansluitend hoe de globale indeling van uw feest kan worden en worden uiteraard uw specifieke wensen geïnventariseerd. Natuurlijk wordt e.e.a. schriftelijk vastgelegd en krijgt u hiervan eventueel een vrijblijvende offerte.

  Uw feestdag is aangebroken. Wij zijn in alle vroegte al bezig om de ruimtes die voor uw feest nodig zijn er piek fijn uit te laten zien. De feestruimtes worden uiteraard ingericht naar uw wensen en het aantal gasten dat wordt verwacht. Het bloemetje op tafel ontbreekt natuurlijk ook niet.

  Feest

  Onze medewerkers die u en uw gasten het hele feest bedienen weten wat er van hen verwacht wordt en zorgen dan ook voor een correcte, vriendelijke en snelle bediening. Regelmatig verifiëren wij tijdens de feestdag of alles naar wens verloopt. Onze keuken is volledig ingesteld op het verzorgen van feesten en verzorgt een bruidsdiner, een koffietafel, een warm en koud buffet, en een barbecue zoals u dat wenst.

  Vol trots kijken wij terug op al vele feesten in de afgelopen tientallen jaren en zien wij veel van onze gasten meerdere malen bij ons feesten. Wilt u eventueel de mogelijkheden van een feest bespreken, maak dan vooraf een afspraak, zodat wij u de benodigde aandacht kunnen geven.