Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 28-05-2018
 • Welkom!
  - 28-05-2018
 • Arrangement Scholen

  Schoolarrangementen


  Basisscholen

  Een schoolreis in Valkenswaard Brabant is avontuurlijk actief: bikkelen tijdens de survival, diverse spellen in ons boerenspellenbos of samen in een kano of varen op een eigen vlot. Voor een meerdaags programma met logies in één van onze groepsaccommodaties kiest u voor de meerdagse arrangementen . Voor een compleet overzicht van de activiteiten en arrangemeten nodigen wij u uit om de vele mogelijkheden op onze site te ontdekken.

  Voortgezet onderwijs en MBO en HBO onderwijs

  Voor het voortgezet, MBO en HBO onderwijs hebben we originele programma's waarbij samenwerking, grenzen verleggen en onderling vertrouwen en uiteraard fun centraal staan. Een compleet overzicht van deze programma's kunt u hieronder zien.  
  We bechikken over een ééndaags- en een meerdaags programma's.  Onze programma's zijn er op gericht om de leerlingen en de leraren een zorgeloos schooluitje te bezorgen . 
  Neem uw wensen eens met ons door, dan ontdekt u hoe De Dommelvallei met een programma op maat van uw schooluitje een leuke en (ont)spannende dag of dagen kan maken.