Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Wifi
  - 05-03-2013
 • Een eigen youtube kanaal
  - 30-01-2012
 • Twitter

  "Gisteren interessante avond bijgewoond over natuurgebied de Groote Heide. Interessante mogelijkheden! #Grooteheide #veelzeidigvalkenswaard"

  Meer tweets...

  Golf arrangementen in Valkenswaard

  De golfsport mag zich verheugen op een toenemende belangstelling. Wij bieden u de mogelijkheid om onder begeleiding van een golfpro met de golfsport kennis te laten maken. Golfen kan namelijk leuk zijn voor iedereen ook al heeft u nog nooit gegolft. Het is mogelijk om bij ons uw eerste golfervaring op te doen. Op een 8 hectare groot terrein hebben we een 9 holes baan uitgezet. Onze baan is ook toegankelijk zonder GVB( Golfvaardigheidsbewijs). Onze 9 holes baan biedt ook voor de al wat geoefende golfers voldoende sportieve uitdaging. Bovendien is het verblijf op de Dommelvallei al een waar genoegen.
  Er zijn verschillende mogelijkheden, van lessen tot clinics, al of niet in combinatie met lunch, BBQ, buffet of diner. Een keuze uit de u geboden golfarrangementen maakt uw dag al bij voorbaat geslaagd.

  Arrangement 1

  Golfclinic: instructieGolfclinic 4 uur : Ontvangst met koffie met vlaai. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte slagen ,de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee.

  Kosten € 29,00 p.p. vanaf 10 personen

  Arrangement 2

  GolfclinicGolfclinic 4 uur: We starten met een lunch. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte slagen, de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 1,5 tot 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee.

  Kosten zijn € 37,50 p.p. vanaf 10 personen

  Arrangement 3

  Golfclinic met een groepGolfclinic 4 uur: Ontvangst met koffie met vlaai. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte slagen, de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee. Tussen de clinic en de omloop een heerlijke lunch.

  Kosten zijn € 41,50 p.p. vanaf 10 personen

  Arrangement 4

  Golfclinic 4 uur: We starten met een lunch. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte De golftasslagen ,de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 1,5 tot 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee. Na afloop een heerlijke luxe BBQ met ijs na.

  Kosten zijn € 56,00 p.p. vanaf 10 personen

  Arrangement 5

  Golfclininc 4 uur: We starten met een lunch. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte slagen, de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 1,5 tot 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee. Na afloop een heerlijk 3 gangen diner.

  Starttijd: 13.00 uur
  Kosten zijn € 57,50 p.p. vanaf 10 personen

  Arrangement 6

  Warm buffetGolfclinic 4 uur: We starten met een lunch. Vervolgens onder begeleiding van een golfpro worden de korte slagen, de lange slagen en het putten doorgenomen Daarna kunt u met uw verworven kennis één omloop van negen holes spelen waar u ongeveer 1,5 tot 2 uur over doet.
  De spullen die u nodig heeft om te golfen zoals clubs en ballen krijgt u van ons mee. Na afloop een heerlijk warm en koud buffet.

  Starttijd: 13.00 uur
  Kosten zijn € 57,50 p.p. vanaf 10 personen

  Overige

  Greenfee 9 holes € 15,00 p.p. inclusief 1 setje van 3 ballen
  Huur club’s: € 1,50 p.p.
  5 Greenfee’s: € 72,50 inclusief 1 setje van 3 ballen
  10 Greenfee’s: € 140,00 inclusief 1 setje van 3 ballen

  Tevens bestaat de mogelijkheid om een golfclininc te combineren met een van onze andere arrangementen of activiteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Lessen:

  Als u na een golfclinic interesse heeft om golflessen te gaan volgen kunt u verdere informatie krijgen bij onze golfpro.