Menu Feesterij Dommelvallei Home Over ons Feesterij Overnachten Arrangementen Overheid en bedrijven Scholen Groepen > 10 Groepen < 10

Nieuws

 • Pasen
  - 04-04-2015
 • Welkom!
  - 03-04-2015
 • Twitter

  "Gisteren interessante avond bijgewoond over natuurgebied de Groote Heide. Interessante mogelijkheden! #Grooteheide #veelzeidigvalkenswaard"

  Meer tweets...

  Koningschieten op een gilde terrein in Valkenswaard

  Feesterij de Dommelvallei in Valkenswaard Brabant verzorgd voor groepen een leuke en culturele activiteit Koningschieten. Deze eeuwenoude traditie van de plaatselijke gilde kunt u zelf ervaren. Op het gildeterrrein welke is gelegen in de directe nabijheid van onze feesterij verzorgen we samen met gildebroeders een lek en (ont)spannend uitje voor groepen vanaf 10 tot 50 personen. Ga de competitie met elkaar aan met hoogwaardige geweren en schiet met scherp.

   

  Kosten voor ons schietprogramma zijn € 15,00 per persoon. Ons schietprogramma is een ideale activiteit voor een combinatieprogramma met een van onze andere arrangementen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

  Tijdsduur 1,5 tot 2 uur.

  Aansluitend het schietprogramma kunnen wij ook de inwendige mens verzorgen middels  een Brabantse koffietafel, een heerlijke BBQ buiten of binnen, een diner of een warm en koud buffet.